Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την Παρασκευή, 27 Ιουνίου, καθώς η διεθνής Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια,
Αϊτάνα Μπονμάτι, προσβλήθηκε με ιογενή
μηνιγγίτιδα και εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ η παρουσία της στο
Euro του 2025 είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Η Μπονμάτι είχε παρουσιάσει τις τελευταίες μέρες υψηλό πυρετό και ζαλάδες, με αποτέλεσμα το ιατρικό τιμ της «Φούρια Ρόχα» να εισηγηθεί την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.
Η προπονήτρια της εθνικής
Ισπανίας, Μονσεράτ Τόμε, γνωστοποίησε το γεγονός στη συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας του Euro, όμως καθησύχασε τον κόσμο λέγοντας ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.
Η Τόμε πρόσθεσε στη συνέντευξή της: «Οι ιατροί λένε ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Το να μιλάμε για μηνιγγίτιδα μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά η κατάσταση είναι υπό έλεγχο».
Η 27χρονη χαφ της Μπαρτσελόνα κέρδισε τη Χρυσή μπάλα το 2023 και το 2024 και αποτελεί πολύ σημαντικό πυλώνα για την εθνική Ισπανίας που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί από 2 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου στα γήπεδα της Ελβετίας.
Η Μπονμάτι την Παρασκευή, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από το κρεβάτι του νοσοκομείου, με ορό στο χέρι, βλέποντας το νικητήριο φιλικό της ομάδας της με αντίπαλο την Ιαπωνία, με 3-1.
Ειδήσεις σήμερα
Σκάνδαλο στην Κύπρο: Η κοσμική κυρία, οι δεσμοφύλακες-μπάτλερ και ο βαρυποινίτης που συντόνιζε «βρώμικες» μπίζνες από το κελί
Εννιά χρόνια με αναστολή σε ζευγάρι για τον θάνατο 64χρονου στην Αρκαδία - Οργή στην οικογένεια του νεκρού
Ο Μελ Γκίμπσον στο Άγιον Όρος - Στη Μονή Χιλανδαρίου για πνευματική απομόνωση