Το πράσινο vlog του Γιαμπουσέλε: Η άφιξή του στην Αθήνα, η ξενάγηση στο T-Center και οι διακοπές στη Μύκονο με τον Λεσόρ, δείτε βίντεο

Το πράσινο vlog του Γιαμπουσέλε: Η άφιξή του στην Αθήνα, η ξενάγηση στο T-Center και οι διακοπές στη Μύκονο με τον Λεσόρ, δείτε βίντεο

 O Γάλλος ψηλός δείχνει όλο το backstage από την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, την ξενάγησή του στο Telekom Center Athens, αλλά και τις διακοπές που έκανε στη Μύκονο παρέα με τον Ματίας Λεσόρ

Το πράσινο vlog του Γιαμπουσέλε: Η άφιξή του στην Αθήνα, η ξενάγηση στο T-Center και οι διακοπές στη Μύκονο με τον Λεσόρ, δείτε βίντεο
Το τρίτο επεισόδιο του vlog του Γκέρσον Γιαμπουσέλε «Summer with the Bear» είναι πλέον διαθέσιμο στο YouTube και περιλαμβάνει την άφιξη του Γάλλου ψηλού στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις διακοπές του μαζί με τον Ματίας Λεσόρ στην Μύκονο.

«Αυτό δεν ισχύει πια. Το επίπεδο του μπάσκετ στην Ευρώπη είναι απίστευτο» είπε ο Γάλλος όταν ρωτήθηκε για το αν βλέπει ως πισογύρισμα για την καριέρα του το ότι έφυγε από το NBA και επέστρεψε στη Γηραιά Ήπειρο.

 «Είναι ομάδα που έχει μερικούς από τους πιο παθιασμένους οπαδούς στην EuroLeague. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί (σσ. στο αεροδρόμιο), που ήταν μια ωραία έκπληξη.

Βγάλαμε μερικές φωτογραφίες και ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες κι αυτό πραγματικά μου έδωσε την επιβεβαίωση ότι πήρα τη σωστή απόφαση.

Το βλέπω ως ένα νέο κεφάλαιο.

Εδώ θα περάσω τα επόμενα τρία χρόνια. Θα είναι τρελά εδώ.

Ο κόσμος θα είναι όρθιος σε όλο το παιχνίδι, θα έχει μπάνερ, θα έχει συνθήματα, θα έχει τύμπανα. Ανυπομονώ πραγματικά για το πρώτο παιχνίδι.

SUMMER WITH THE BEAR | EP3: Next Chapter
Κλείσιμο


Οι φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού είναι πολύ υψηλές. Οι οπαδοί θα περιμένουν πολλά από εμάς και θα τους δώσουμε τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων.

Το πιο ξεκαρδιστικό σημείο στο βίντεο είναι από τι στιγμή που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεναγούν τον Γιαμπουσέλε στο Telekom Center Athens κι εκείνος βλέπει την τοιχογραφία με τα τρόπαια της EuroLeague που έχουν κατακτήσει οι πράσινοι, στέκεται κοντά σε αυτή του 2024 και λέει «δεν μου αρέσει πολύ αυτή» μιας τότε αγωνιζόταν στην Ρεάλ, την οποία είχε κερδίσει το τριφύλλι στον τελικό του Final Four στο Βερολίνο.

Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ ξετρελάθηκε με το νέο lounge που δημιουργήθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και είπε: «Ουαου, αυτό είναι εντυπωσιακό.

Θα είναι εστιατόριο κι ένας χώρος για χαλάρωση. Υπάρχει ένα cigar room εκεί.

Είναι για τους οπαδούς που θα κάθονται court side, αλλά και για τις οικογένειές μας, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν θα τρώμε πρωινό ή μεσημεριανό εδώ.

Είναι εκπληκτικό. Πραγματικά τρελό. Σχεδόν στα επίπεδα του NBA».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης