Παγκόσμιο Συλλόγων: Άστεγος βρέθηκε να κοιμάται στο δωμάτιο ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε
Το περιστατικό συνέβη κατά την παραμονή της αποστολής των Βραζιλιάνων στην πόλη Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας που είναι και η βάση της κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης
Ένα πολύ ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Φλουμινένσε από την πρώτη ημέρα που έφτασε στις ΗΠΑ για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Η βάση της «Φλου» είναι στην πόλη Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας και τα μέλη της ομάδας έχουν καταλύσει στο Marriot Columbia, το οποίο αφήνουν μόνο για τους αγώνες (έχουν παίξει σε Νιου Τζέρσέϊ τα δύο πρώτα ματς με Ουλσάν και Ντόρτμουντ και την Τετάρτη αντιμετωπίζουν στη Φλόριντα την Μαμελόντι Σάνταουνς από τη Νότια Αφρική).
Ωστόσο επιστρέφοντας χθες στο ξενοδοχείο μετά τον αγώνα με την Ουλσάν (επικράτησαν με 4-2) συνέβη το εξής απίστευτο.
Ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο του, αλλά παρόλο που είχε την κάρτα εισόδου η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα!
Αφού ενημέρωσε τον αρχηγό αποστολής, αυτός ζήτησε τη βοήθεια των εκπροσώπων της οργανωτικής επιτροπής και κλήθηκε η ασφάλεια του ξενοδοχείου. Όταν λοιπόν μπήκαν στο δωμάτιο ανακάλυψαν ότι κοιμόταν ατάραχος στο κρεβάτι του ποδοσφαιριστή ένας άστεγος!
Οι άνδρες της ασφάλειας τον... ξύπνησαν και κάλεσαν τον ποδοσφαιριστή να ελέγξει τα πράγματα του με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν είχε κλαπεί τίποτα απολύτως και τον άστεγο να συνοδεύεται εκτός ξενοδοχείου καθώς δεν κατατέθηκε μήνυση.
Το περιστατικό όμως προκάλεσε ανησυχία για μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται με την Φλουμινένσε και τη FIFA να αποφεύγουν να τοποθετηθούν δημόσια για το θέμα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.