Παναθηναϊκός: Εκτός από τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό, ο Λορέντζο Μπράουν
Εκτός της εξάδας των ξένων του Παναθηναϊκού έμεινε ο Λορέντζο Μπράουν για το Game 1 των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα «παλέψουν» για τον τίτλο της Basket League, με το τρόπαιο να το κατακτά όποιος φτάσει πρώτος στις τρεις νίκες επί του «αιώνιου» αντιπάλου.
Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στο Game 1 στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (30/5) στις 21:00. Το «τριφύλλι» θα βρεθεί στους τελικούς χωρίς τον Ματίας Λεσόρ ο οποίος έμεινε τελικά εκτός επτάδας, ενώ από την τελική εξάδα «κόπηκε» ο Λορέντζο Μπράουν.
Σημειώνουμε, ότι ο Αμερικανός είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, όμως οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώνουν μόνο έξι ξένους για κάθε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Οπότε έπρεπε να κοπεί κάποιος και ο Τούρκος προπονητής διάλεξε τον Μπράουν.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;