Η ΑΕΚ γνώρισε το διασυρμό στο Φάληρο καθώς ηττήθηκε με το εκκωφαντικό 6-0 από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αυτή ήταν η 23η ήττα του Ματίας Αλμέιδα ως προπονητής της ΑΕΚ σε 125 παιχνίδια και συνάμα η πιο βαριά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.
Για πρώτη φορά με τον Αργεντινό κόουτς στον πάγκο η ΑΕΚ δέχθηκε έξι τέρματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και απόψε η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα του «Πελάδο» ως τεχνικός της Ένωσης ήταν το 4-1 του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.