Ο Ολυμπιακός μετά από 7 σερί νίκες ηττήθηκε στη Euroleague και η Φενέρ είναι μεν δεύτερη αλλά σε απόσταση αναπνοής από τους ερυθρόλευκους που είναι στην κορυφή.
Η ομάδα του Πειραιά εκτέλεσε 37 βολές στον αγώνα (30/37) ενώ η Φενέρ είχε 12/13. Αυτό το +24 στις βολές κλήθηκε να σχολιάσει ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μετά τον αγώνα και το έκανε με... ντρίμπλα.
«Ο γιος μου, έχει γενέθλια σε δύο μέρες. Θα κρατήσω τα χρήματά μου, για να του πάρω ένα καλό δώρο» είπε ο Λιθουανός πρώην σταρ του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν ήθελε να δώσει λεφτά σε πρόστιμο!
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ