Ο Πορτογάλος μέσος που έπαιξε στον Ολυμπιακό το δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου και κατέκτησε το Conference League αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα.
Ο έμπειρος άσος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, η Μπάργκα τα βρήκε με τους Πειραιώτες, και έρχεται για τις υπογραφές προκειμένου να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη.
Στην πρώτη του θητεία στον Πειραιά είχε 21 αγώνες, 2 ασίστ και 2 γκολ.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.