Από το Δημοτικό Κοιμητήριο Παπάγου θα γίνει η κηδείατου «Φάντομ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Νίκου Σαργκάνη.
Στις 11 το πρωί της Τρίτης η οικογένεια του βετεράνου γκολκίπερ με την τεράστια καριέρα σε συλλογικό επίπεδο αλλά και στην Εθνική μας ομάδα (μεταξύ άλλων είχε θητεία σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αθηναίκό και Καστοριά), οι φίλοι του καθώς και πολλοί δικοί του άνθρωποι (αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου) θα τον «αποχαιρετήσουν» στο κοιμητήριο του Παπάγου.
Θυμίζουμε έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (8/12) σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.