Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπυολος ταξίδεψε και βρέθηκε στα γραφεία της UEFA, όπου, σύμφωνα με τοGazzetta.gr, είχε συνάντηση με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και για αρκετή ώρα συνομίλησε μαζί του εκφράζοντας τις σκέψεις του για το ποδόσφαιρο και την έντονη ανησυχία του και προβληματισμό του για τα φαινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και πάλι στο ευ αγωνίζεσθαι, κάτι που αναφέρει συνέχεια σε δηλώσεις του (γραπτές και όχι μόνο), ενώ έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να ανέχεται η ΑΕΚ «χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη», κάτι που επίσης έχει αναφέρει αρκετές φορές από την ημέρα που ανέλαβε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Προφανώς, στόχος και σκοπός ήταν να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει στο σωστό δρόμο το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην επιστρέψει, πριν καν συμπληρωθεί μια σεζόν με τα νέα δεδομένα στη διοίκησή του, σε εποχές... παράγκας. Προφανώς και μια τέτοια συνάντηση, μεταξύ του προέδρου της UEFA και του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, είναι προς την κατεύθυνση της ανάδειξης και προστασίας του "Ευ Αγωνίζεσθαι" και της ισονομίας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.