Ο «Ιέρο» έπαιξε ποδόσφαιρο από το 1992 έως το 2003 στον Ηρακλή πριν κατέβει στον Πειραιά για να απογειώσει την καριέρα του με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο Στολτίδης επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται στην Super League 2 για να αναλάβει χρέη συμβούλου τεχνικών θεμάτων.
H ανακοίνωση του Ηρακλή
«Ο «αρχηγός» επιστρέφει στον Ηρακλή. Ο Άκης Στολτίδης από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μετά από 21 χρόνια, ως σύμβουλος τεχνικών θεμάτων.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Οδυσσέα Μαυροδενδρίου και σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Ηρακλή. Για έντεκα χρόνια φόρεσε την φανέλα με τον Ημίθεο έχοντας 234 συμμετοχές και 33 γκολ. Για πολλά χρόνια ήταν ο εμβληματικός αρχηγός του Ηρακλή.
Ακολούθησε ο Ολυμπιακός με 147 συμμετοχές και 20 τέρματα και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κέρκυρα με 27 συμμετοχές και δυο γκολ. Στο ενεργητικό του έχει 50 συμμετοχές στο Champions League ενω ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας.
Στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικό διευθυντής στον Αγροτικό Αστέρα και στην Ξάνθη, ενώ διατέλεσε και προπονητής στην Δόξα Δράμας.
Αρχηγέ καλώς ήρθες στο σπίτι σου».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών