Ο 36χρονος κολυμβητής σχολίασε το γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ καλός στα γαλλικά και στο σχολείο είχε μείνει...μετεξεταστέος. Τώρα όμως στο Παρίσι έμαθε μία καινούρια φράση το «félicitations pour ta victoire», το οποίο σημαίνει «Συγχαρητήρια για την νίκη σας» και ότι η πόλη του φωτός έγινε η αγαπημένη του.
Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο του (αργυρό) στους Παρολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, πραγματοποιώντας μία τρομερή εμφάνιση στα 100μ πρόσθιο και ήταν σημαιοφόρος στην τελετή λήξης.
«Στην πρώτη γυμνασίου έμεινα μετεξεταστέος στα μάθημα των Γαλλικών, γιατί το μόνο που είχα καταφέρει να μάθω ήταν η φράση: un sandwich au fromage (ένα σάντουιτς με τυρί).
Ποιος να μου το έλεγε ότι η δεύτερη φράση που θα μάθω, θα ήταν: félicitations pour ta victoire (συγχαρητήρια για την νίκη σας) και αυτήν η πόλη θα γίνει η αγαπημένη μου.
Ελπίζω να τα έγραψα καλά και να μην με κόψει πάλι η γαλλικού», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παραολυμπιονίκης.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.