Θύμα κλοπής στις Βρυξέλλες ο χρυσός Ολυμπιονίκης του BMX
Λίγα 24ωρα πριν την τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ο Λόγκαν Μάρτιν βρισκόταν στο Βέλγιο για τις τελευταίες του προπονήσεις και εκεί του «άνοιξαν» το βαν για να κλέψουν ότι υπήρχε μέσα
Ο Αυστραλός σε λίγες μέρες θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην ποδηλασία BMX και χθες, Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις Βρυξέλλες του έσπασαν το παράθυρο από το βαν που χρησιμοποιεί για τις μεταφορές του και πήραν ότι βρήκαν μέσα σε αυτό.
Για καλή του τύχη είχε μαζί του τα ποδήλατά του, για να αγωνιστεί στο Παρίσι 2024. Οι κλέφτες δεν είχαν καμία ντροπή αφού έφαγαν τις μπάρες που είχε στο όχημα και άφησαν τα περιτυλίγματα σε έναν δρόμο πιο κάτω μαζί με κάποιον εξοπλισμό. Του πήραν το πορτοφόλι του, το σακίδιο και άλλα πράγματα μικρής αξίας.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.