Ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου στη Super League 1 έμεινε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του (2-0) επί του Ολυμπιακού στο εξ' αναβολής παιχνίδι των playoffs.
Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του αυτή έφτασε στους 74 βαθμούς και είναι στο -1 από την πρώτη ΑΕΚ. Πλέον οι δύο ομάδες θα παλέψουν έως το τέλος για τον τίτλο αφού ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες.
Απομένουν 2 αγωνιστικές και η ΑΕΚ με 2/2 νίκες είναι πρωταθλήτρια ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει 2/2 και γκέλα της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον ΠΑΟ εντός έδρας και τον Άρη εκτός έδρας και η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης