Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να υποτάξει τη Βίρτους Μπολόνια σε ένα πραγματικά επικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην «κόψη του ξυραφιού» και τον Κέντρικ Ναν να λυτρώνει του «τριφύλλι» στη τελευταία φάση του αγώνα, διαμορφώνοντας το 81-79.
Αφού τελείωσαν από το παρκέ οι πανηγυρισμοί για αυτό το διπλό, πέρασαν στα αποδυτήρια, με την κατάσταση να ηρεμεί, τουλάχιστον για λίγο, όταν την εμφάνισή του έκανε ο Εργκίν Αταμάν.
Ο Τούρκος τεχνικός, ενώ φάνηκε στην αρχή ότι είχε όρεξη να αναλύσει το παιχνίδι, αποκάλυψε στους παίκτες του ότι θα τους δώσει 2 ημέρες ρεπό, προκαλώντας την έκδηλη χαρά τους, όπως φαίνεται και μέσα από το βίντεο που δημοσίευσαν οι «Πράσινοι».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.