Ανατροπή στην ανατροπή με δύο γκολ στο 90+7' και το 90+10' για την Κόβεντρι, η οποία πήρε τη... ματσάρα της σεζόν στην έδρα της Γουλβς (3-2) και προκρίθηκε με επικό τρόπο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.
«Αλύγιστη» Κόβεντρι στο «Μολινό» ετοίμασε... τρελό χουνέρι στη Γουλβς! Σε ένα ματς που θύμισε... roller-coaster, οι Σίνγκερς «ξέραναν» στο τέλος του Λύκους και με ανατροπή και δύο γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων (3-2) «πέταξε» για το «Γουέμπλεϊ» και τα ημιτελικά του FA Cup.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czv9sfzoh1u9)
Οι δύο ομάδες κράτησαν τη δράση για το δεύτερο μέρος, με τον Σιμς να ανοίγει το σκορ στο 53' για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Ο'Νιλ ωστόσο πάλεψε για να μείνει ζωντανή και με διπλό «χτύπημα» σε πέντε λεπτά έφερε τούμπα το ματς. Στο 83' ο Άιτ-Νούρι ισοφάρισε και στο 88' ο Μπουένο έδωσε το προβάδισμα στους Λύκους.
Όσοι... πανηγύρισαν νωρίς πάντως, εκτέθηκαν από την Κόβεντρι, η οποία ολοκλήρωσε το δικό της έπος με τα τέρματα των Σιμς (90+7') και Ράιτ (90+10'), παίρνοντας τη σπουδαία πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.