Λιγότερα από 1.500 εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα για το ματς με τους Ούγγρους και το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι κατάμεστο
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος, για το ματς της Πέμπτης (15/2) όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φερεντσβάρος για τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού, στο πλαίσιο των play-offs του Conference League.
Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και όλα δείχνουν πως οδεύουμε για sold out, καθώς απομένουν απούλητα λιγότερα από 1.500 εισιτήρια.
Η διάθεσή τους θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο από τις 10:00 έως τις 18:00 στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και ανήμερα του αγώνα από τις 10 το πρωί έως και την έναρξή του, με την προϋπόθεση φυσικά πως δεν θα εξαντληθούν και αυτά.
Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής αγοράς τους, όλο το 24ώρο.
Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγροτική παραγωγή, συνδυάζοντας την αποδοτικότητα, με τη βιωσιμότητα και την παραγωγή με την αειφορία. Διότι η γεωργία του 21ου αιώνα οφείλει να είναι έξυπνη.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.