Conference League: Με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός στη φάση των 32

Conference League: Με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός στη φάση των 32

Tο πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 15 Φεβρουαρίου (19:45) ενώ η ρεβάνς στη Βουδαπέστη στις 22 του μήνα (22:00) - Τα παιχνίδια με τους Ούγγρους τη σεζόν 1996-97

olympiacos_uel_uec_arthro
Μετά από 27 χρόνια ο Ολυμπιακός θα βρει ξανά στον ευρωπαϊκό του δρόμο τη Φερεντσβάρος, καθώς στη σημερινή κλήρωση των play off του Conference League οι Ούγγροι πρόεκυψαν ως ο αντίπαλος των ερυθρόλευκων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxrhpyj7lljl)
Κλείσιμο



Το μακρινό 1996, ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Μπάγεβιτς (ήταν η πρώτη του σεζόν στους Πειραιώτες) είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA και τώρα θα έχει την ευκαιρία του για μια άτυπη ρεβάνς.



Στο πρώτο ματς στη Βουδαπέστη είχε ηττηθεί με 3-1, παρόλο που είχε δημιουργήσει πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στην έδρα της αντιπάλου του...

1996-97 ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 (Κ.ΟΥ)


Στη ρεβάνς και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά το τελικό 2-2 έδωσε το εισιτήριο στους Ούγγρους...

1996-97 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 2-2 (Κ.ΟΥ)


Τώρα και πάλι ο Ολυμπιακός είναι σε ένα νέο ξεκίνημα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του, αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο (15 στις 19:45 και 22 στις 22:00 τα ματς) προφανώς θα έχουν αλλάξει πολλά στις δύο ομάδες με τους Ούγγρους να προέρχονται από ένα μεγάλο καλοκαιρινό κάζο καθώς στα προκριματικά του Champions League αποκλείστηκαν από την πρωταθλήτρια των Νησιών Φερόε, Κλάασβικ, η οποία μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα είχε νικήσει με 3-0 στη Βουδαπέστη!

Δεδομένιου ότι ο Ολυμπιακός απέφυγε τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ντινάμο Ζάγκρεμπ που ήταν και οι πιο δύσκολες αντίπαλοι από τις υποψήφιες, η κλήρωση θεωρείται βατή και σίγουρα ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τους 16 εκεί όπου περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια
Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
Στουρμ Γκρατς-Σλόβαν Μπρατισλάβας
Σερβέτ-Λουντογκόρετς
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Άιντραχτ
Μπέτις-Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Άγιαξ-Μπόντο Γκλιμτ
Μόλντε-Λέγκια Βαρσοβίας
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Γάνδη

Οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 22 Φεβρουαρίου 2024.

Από τους νικητές που θα προκύψουν από αυτά τα ζευγάρια θα βγει κι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» με την πρωτιά του στον όμιλό του έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση του στους «16» της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ στη φάση των «16» δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό, αν οι Πειραιώτες προκριθούν από τα πλέι οφ. 

Τα παιχνίδια στους «16» θα γίνουν στις 7 και 14 Μαρτίου, τα προημιτελικά 11 και 18 Απριλίου, οι ημιτελικοί 2 και 9 Μαϊου. Στις 29 Μαΐου θα γίνει ο τελικός.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης