Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Τον έκραξαν επειδή έκανε δώρο το φθηνότερο Rolex σε υπάλληλό του

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Τον έκραξαν επειδή έκανε δώρο το φθηνότερο Rolex σε υπάλληλό του

O 35χρονος αθλητής βρέθηκε πρόσφατα σε μια παμπ ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στην γενέτειρά του, προκειμένου να τιμήσει τον αρχιμάγειρα για τα 50α του γενέθλια

mcgregor
Άγριο κράξιμο «έφαγε» ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ από τους θαμαστές του. Ο λόγος; Επειδή έκανε δώρο σε υπάλληλό του ένα από τα φθηνότερα Rolex που κυκλοφορούν.

Ο επαγγελματίας αθλητής πολεμικών τεχνών έχει επενδύσει πολλά από τα χρήματα που έχει κερδίσει την καριέρα του σε διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Wealth, ο 35χρονος αθλητής βρέθηκε πρόσφατα σε μια παμπ ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στην γενέτειρά του, προκειμένου να τιμήσει τον αρχιμάγειρα για τα 50α του γενέθλια.

Μάλιστα, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην επιχείρησή του, ο ΜακΓκρέγκορ του χάρισε ένα Rolex, με το προσωπικό και τους πελάτες να τον αποθεώνουν για τη γενναιοδωρία του.

«Χρόνια πολλά για τα 50α σου γενέθλια», ακούγεται να λέει ο πρωταθλητής του UFC στον μάγειρά του. «Θέλω να σε ευχαριστήσω για την καταπληκτική δουλειά που κάνεις, είμαι ευγνώμων που σε έχω εδώ. Έχω ένα μεγάλο δώρο για σένα. Πλέον ανήκει στο κλαμπ της Rolex. Η δουλειά σου είναι καταπληκτική. Συνέχισε έτσι, το εκτιμώ», προσθέτει.

Ωστόσο, παρά τη γενναιοδωρία του ο ΜακΓκρέγκορ τα... άκουσε από τους θαυμαστές του διότι «χάρισε στον υπάλληλό του το φθηνότερο μοντέλο ρολογιού της Rolex». Μάλιστα, κάποιος σχολίασε: «Γιατί πιστεύω ότι δεν είναι καινούργιο δώρο; Ο Κόνορ βρήκε ένα ξεχασμένο Rolex στη ντουλάπα του και είπε ''ας το δώσω στον αρχιμάγειρά μου''».

Conor McGregor Gives A Chef At His Restaurant A Rolex For His Birthday


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: Ποιος είναι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης που εκτέλεσαν τη νύχτα

Βόλος: Η 18χρονη είχε μιλήσει σε καθηγήτρια για τους βιασμούς - «Ο 33χρονος παρενοχλούσε και άλλα κορίτσια»

Τι είναι το Wi-Fi 7 και πώς αλλάζει την εμπειρία μας στο Διαδίκτυο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης