Θάντερ - Γουόριορς 138-136: Η Οκλαχόμα πήρε το... θρίλερ στην παράταση - Δείτε βίντεο
Οι Θάντερ πήραν το θρίλερ κόντρα στους Γουόριορς με 138-136 στην παράταση
Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στην Οκλαχόμα. Τελικά οι Θάντερ άντεξαν και πήραν τη νίκη κόντρα στους Γουόριορς με 138-136.
Ο Κάρι έκανε το 118-115, όμως ο Χόλμγκρεν με τρεις βολές ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Λου Ντορτ έδωσε τη χαριστική βολή, αφού με καλάθι του, έκανε το 138-134, δέκα δευτερόλεπτα για το τέλος.
Για τους νικητές ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είχε 38 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα, ενώ ο Χόλμγκρεν μέτρησε 21 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από την πλευρά των πολεμιστών ο συνήθης ύποπτος Στεφ Κάρι τελείωσε την αναμέτρηση με 34 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.