Είναι από τις μεταγραφές που έχουν κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στον Ολυμπιακό και πλέον αποτελεί από τους πιο αγαπητούς παίκτες της εξέδρας.
Ο Ινμπόμ Χουάνγκ έκανε ανάρτηση στα social media όπου αναφέρθηκε στην απογοήτευση για τον τρόπο που εξελίχθηκε η χρονιά ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για τελευταία φορά φέτος μπροστά στον κόσμο (το ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας).
Συγκεκριμένα ο διεθνής χάφ ανέφερε: «Είμαι λυπημένος που έχασα το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με κόσμο στις κερκίδες. Συγγνώμη που σας απογοήτευσα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.