Παναθηναϊκός: Βαρύ διάστρεμμα ο Πονίτκα, χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Ματέους Πονίτκα υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα με τη Βιλερμπάν κι έτσι θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19/3, 15:45)
Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Βιλερμπάν ωστόσο ο τραυματισμός του Ματέους Πονίτκα στα μέσα της δεύτερης περιόδου σημάδεψε την αναμέτρηση στο «Αστρομπάλ».
Ο Πολωνός περιφερειακός τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στην προσπάθειά του να ακολουθήσει τον Ιβ Πονς ενώ γινόταν η επαναφορά από την πλάγια γραμμή και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (17/3) έδειξαν ότι έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα απουσιάσει για αρκετό καιρό, χάνοντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19/3, 15:45).
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;