ΛεΜπρόν Τζέιμς: Γιόρτασε την πρωτιά παρέα με δύο κατσίκες
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κάλεσε δύο... κατσίκες στο πάρτι του για να δείξει ότι είναι ο GOAT
Τι ήθελαν δύο κατσίκες στο πάρτι του ΛεΜπρόν Τζέιμς για το Νο1 του πίνακα των σκόρερ του NBA;
Το πιο διάσημο ακρώνυμο, αυτό του G.O.A.T., του κορυφαίου όλων των εποχών, μεταφράζεται και ως κατσίκα ή γίδα και με αυτή την κίνησή του ο άσος τον Λέικερς ήθελε να δείξει ότι είναι ο κορυφαίος όλων!
Μετά την επίτευξη του ρεκόρ των πόντων ο Τζέιμς ρωτήθηκε από τον Σακίλ Ο' Νιλ ποιος είναι ο G.O.A.T.. Ο ΛεΜπρόν απάντησε πως «Πάντα νιώθω ότι είμαι ο κορυφαίος που έχει παίξει αυτό το άθλημα».
LeBron James had two goats visit his dinner party at a fancy wine bar Thursday night. https://t.co/hCy72NrsIA
Μίλησε και για τους άλλους... κορυφαίους, αλλά ξεχώρισε τον εαυτό του. Τώρα αν η παρουσία των δύο κατσικιών σημαίνει και δύο G.O.A.T.s αυτό μπορεί να το ξεκαθαρίσει μόνο ο ίδιος.
Κλείσιμο
Το πάρτι έγινε στο δυτικό Χόλιγουντ και ο ΛεΜπρόν με την Σαβάνα είχαν 20 καλεσμένους.
Πρώτα μπήκε το ζευγάρι στον χώρο και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν και οι κατσίκες που έμειναν για 15'.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.