Τίμπεργουλβς - Νάγκετς 128-98: Γιόκιτς και... μισό Ντένβερ έλειπε, η Μινεσότα χόρευε

Τίμπεργουλβς - Νάγκετς 128-98: Γιόκιτς και... μισό Ντένβερ έλειπε, η Μινεσότα χόρευε

Οι Νάγκετς παρατάχθηκαν χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς και ακόμη τρεις starters και οι Τίμπεργουλβς τους... σκόρπισαν με τελικό σκορ 128-98 στη Μινεσότα

s3-basket
Οι Τίμπεργουλβς βρήκαν απέναντί τους τους… αποδεκατισμένου Ντένβερ Νάγκετς και δεν σταμάτησαν λεπτό. Μετά από 48 λεπτά αγώνα, επικράτησαν με 128-98 μπροστά στο κοινό τους για την 7η νίκη στα τελευταία 10 ματς. Το Ντένβερ σταμάτησε το σερί τριών νικών, όμως έπρεπε να «θυσιάσει» μία βραδιά back-to-back.

Ο Νίκολα Γιόκιτς που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο έμεινε εκτός, μαζί με τους Άαρον Γκόρντον, Τζαμάλ Μάρεϊ και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ. Με την απουσία τεσσάρων starters, η Μινεσότα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με τον Ράσελ να δίνει τον ρυθμό πήρε από την αρχή το προβάδισμα. Και στις τέσσερις περιόδους, οι Τίμπεργουλβς σκόραραν από 30 πόντους και πάνω, ενώ έχοντας το +20 από το ξεκίνημα του δεύτερους μέρους έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, ενώ ο Ράσελ προσέθεσε 18 με 10 ασίστ και 2 κλεψίματα. Ο Ρούντι Γκομπέρ σημείωσε 16 πόντους με 8 ριμπάουντ και ΜακΝτάνιελς άλλους 14 με 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στην πλευρά των Νάγκετς, ο Μάικλ Πόρτερ Τζ. που ήταν και ο μοναδικός διαθέσιμος από την αρχική πεντάδα, σταμάτησε στους 22 όντας άστοχος από την περιφέρεια (2/10), με τον Μπράουν να έχει 7 ασίστ για 16 πόντους.
Denver Nuggets vs Minnesota Timberwolves Full Game Highlights | Feb 5 | 2023 NBA Season

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης