Τις Ελβετικές Άλπεις επέλεξε για τις ολιγοήμερες χειμερινές διακοπές του ο Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου άφησε για λίγο το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν και μαζί με τον Αντονέλα Ροκούζο και τα τρία αγόρια του ταξίδεψε στις Άλπεις. Εκεί έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο και απόλαυσαν το χιόνι.
Τα παιδιά του έκαναν σκι και όλη η οικογένεια μπήκε σε εξωτερική πισίνα και επέλεξε να κάνει μπάνιο σε καυτό νερό αλλά δίπλα στα χιονισμένα βουνά.
Ο Λιονέλ Μέσι είχε ανάγκη από ξεκούραση αφού ξέρει ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη αφού πρέπει να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και όσο πιο μακριά μπορεί στο Champions League.
Κλείσιμο
Από την άλλη ενώ φαινόταν να υπάρχει συμφωνία για ανανέωση με την Παρί τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν την Μπαρτσελόνα να κάνει κίνηση για την επιστροφή του Αργεντινού στη Βαρκελώνη.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.