Ζίκο, ο «Λευκός Πελέ» αποχαιρετά τον Πελέ: «Ο Θεός πήρε τον βασιλιά μας»
Το μήνυμα του Ζίκο για την απώλεια του Πελέ
Τον αποκάλεσαν "Λευκό Πελέ" και όλοι περίμεναν να σηκώσει στις πλάτες του την Εθνική Βραζιλίας και να την οδηγήσει μετά από χρόνια στην κορυφή του κόσμου.
Ο Ζίκο, ο οποίος πέρασε ως προπονητής και από τον Ολυμπιακό, δεν κατέφερε ποτέ να κερδίσει Μουντιάλ αν και η Εθνική Βραζιλίας του 1982 ήταν σπουδαία.
Λίγη ώρα μετά από την απώλεια του Πελέ ο Ζίκο έγραψε στα social media:
«Ο Θεός πήρε τον Βασιλιά μας κοντά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Έζησα μεγάλες στιγμές σαν φίλαθλος, σαν αντίπαλος στην αρχή της καριέρας μου και είχε την χαρά να παίξουμε μαζί για λίγα λεπτά.Έμαθα τόσα ως παίκτης, αθλητής και επαγγελματίας. Είσαι αιώνιος. Είθε ο Θεός να παρηγορεί την οικογένεια και τους φίλους σου»
Σε μια εποχή έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων και αυξανόμενων απαιτήσεων για σταθερότητα στην ενέργεια, η ΔΕΠΑ Εμπορίας διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ως πυλώνας ενεργειακής ασφάλειας και σταθερότητας – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη ΝΑ Ευρώπη
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί