Premier League: Η Λέστερ νίκησε 4-0 τη Νότιγχαμ και την έστειλε στο... βυθό - Δείτε τα γκολ
Οι «αλεπούδες» σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και σταμάτησαν ένα σερί έξι συνεχόμενων ηττών - Από την άλλη η Νότιγχαμ γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα της
Επιτέλους νίκη για τη Λέστερ και μάλιστα με στυλ! Οι αναγεννημένες Αλεπούδες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το διάλειμμα των εθνικών, μάζεψαν κουράγιο και αυτοπεποίθηση και πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση μέσα στη σεζόν, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 της Νότιγχαμ Φόρεσττην οποία και εξόρισαν στον πάτο της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, έριξαν προειδοποιητικές βολές με τους Ντιούσμπερι - Χολ (5΄) και Βάρντι (14΄) και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μάντισον με τη βοήθεια της κόντρας νίκησε τον Χέντερσον στο 25΄. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπαρνς με εξαιρετικό curler χαλύβδωσε το προβάδισμα των Αλεπούδων, ενώ στο 35΄ο Μάντισον με απίθανη εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Ντάκα στο 73΄, με τη Λέστερ να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League και να προσπερνά στην ισοβαθμία τη Νότιγχαμ.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας