Ντιν Χέντερσον: Τον ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε με μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον διεθνή Άγγλο τερματοφύλακα, Ντιν Χέντερσον

henn
Σε μια ακόμη σπουδαία κίνηση προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήρθε σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απέκτησε τον διεθνή Άγγλο τερματοφύλάκα, Ντιν Χέντερσον.

Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση της Νότιγχαμ μετά από την άνοδο της στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια αφού προηγήθηκε η μεταγραφή-ρεκόρ του Ταϊγό Αβονίγι.

Η ομάδα του Νότιγχαμ ήταν εδώ και εβδομάδες σε συζητήσεις με τους Κόκκινους Διαβόλους για τον 25χρονο τερματοφύλακα και τον απέκτησε δανεικό για

Κλείσιμο
Ο Ντιν Χέντερσον είναι γεννημένος το 1997 και από το 2011 έως το 2015 έπαιξε στην Ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανήκει στους "Κόκκινους Διαβόλους" αλλά έχει παίξει δανεικός σε αρκετές ομάδες.



Τη σεζόν 2018-19 βοήθησε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ανέβει στην Premier League και την επόμενη στη μεγάλη κατηγορία ήταν βασικός. 

Με τη Γιουνάιτεντ ο Χέντερσον έχει αγωνιστεί συνολικά 29 συμμετοχές, ενώ με τη Σέφιλντ στην οποία αγωνίστηκε δανεικός και ουσιαστικά συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό, έπαιξε σε 86 παιχνίδια.

Έχει μια συμμετοχή στην εθνική ανδρών της Αγγλίας. Λόγω ενός συνδυασμού τραυματισμών και ταλαιπωρίας από τον κορωνοϊό, ο Χέντερσον αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ομάδα της Αγγλίας για το EURO 2020 το περασμένο καλοκαίρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Ιουλίου - Το 90% άγγιξε η πληρότητα των πλοίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης