Champions League: Συγγνώμη της UEFA στους οπαδούς για τον τελικό

Champions League: Συγγνώμη της UEFA στους οπαδούς για τον τελικό

Η UEFA έξι μέρες μετά τον επεισοδιακό τελικό του Champions League ζήτησε για πρώτη φορά συγγνώμη από τους οπαδούς για τον χαμό που επικράτησε έξω από το «Σταντ ντε Φρανς»

uefa
Eπρεπε να περάσουν έξι ημέρες από τον επεισοδιακό τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ για την πρώτη επίσημη συγγνώμη της UEFA για το χάος που επικράτησε έξω από το «Σταντ ντε Φρανς».

Μετά την... καταγραυγή από οπαδούς, media, τη βρετανική κυβέρνηση και τη γαλλική αστυνομία για την διοργάνωση η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απολογήθηκε στον κόσμο που βρέθηκε έξω από το γήπεδο του τελικού και βίωσε τον χαμό.

«Η UEFA επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους θεατές που είχαν βιώσει ή έγιναν μάρτυρες στα τρομακτικά και οδυνηρά γεγονότα κατά την προετοιμασία του τελικού του Champions League στο Σταντ ντε Φρανς στις 28 Μαΐου 2022 στο Παρίσι, σε μια νύχτα που θα έπρεπε να ήταν γιορτή του ευρωπαϊκού συλλογικού ποδοσφαίρου.

Κανένας ποδοσφαιρόφιλος δεν πρέπει να μπει σε αυτή την κατάσταση και δεν πρέπει να ξανασυμβεί.



Κλείσιμο
Για τον σκοπό αυτό, αμέσως μετά τα γεγονότα, η UEFA ανέθεσε μια Ανεξάρτητη Αναθεώρηση για τον εντοπισμό των ελλείψεων και των ευθυνών όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διοργάνωση του τελικού και δημοσίευσε σήμερα τους Όρους Εντολής για αυτήν την αξιολόγηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της UEFA.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιωτόπουλος: Η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ κόστος αν αποτολμήσει στρατιωτική εμπλοκή

«Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία εδώ και 100 ημέρες», λέει ο Ζελένσκι

Η Ουκρανία καταγγέλλει την Τουρκία ότι αγοράζει τα σιτηρά που της κλέβει η Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης