Ένα βίντεο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι καθώς σήμερα συμπληρώνονται 100 ημέρες πολέμου στην Ουκρανία.
«Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία εδώ και 100 ημέρες», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος.
“We have been defending Ukraine for 100 days,” Zelenskyy recorded a joint video with Yermak, Shmyhal, Podolyak and Arakhamia. pic.twitter.com/goHGtT4cXe
Στο βίντεο εμφανίζονται ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντενίς Σμιχάλ, ο Επικεφαλής του Γραφείου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντρέι Γέρμακ, και οι σύμβουλοί του Μικαΐλο Ποντολιάκ και Νταβίντ Αραχαμία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV