Roland Garros: Ήττα με 2-0 σετ για την Γραμματικοπούλου από την Σάβιλ στην ιστορική της πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά

Roland Garros: Ήττα με 2-0 σετ για την Γραμματικοπούλου από την Σάβιλ στην ιστορική της πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά

Η Ντάρια Σάβιλ ήταν μία κλάση ανώτερη και απέκλεισε εύκολα με 2-0 σετ την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου από τον πρώτο γύρο του Roland Garros

Grammatikopoulou
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπεσε πάνω σε μία εξαιρετική Ντάρια Σάβιλ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Roland Garros.

Η Αυστραλή επικράτησε με 6-1, 6-2 σε 1 ώρα και 12 λεπτά , με την Ελληνίδα τενίστρια να κλείνει με φιλότιμη προσπάθεια την παρουσία της στο τουρνουά, όπου για δεύτερη φορά στην καριέρα της μπήκε σε κυρίως ταμπλό ενός grand slam.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά η Σάβιλ ήταν σε τρομερή ημέρα. Εβγαζε τρομερές άμυνες και μετέτρεπε τους πόντους υπέρ της, ενώ και τα αβίαστα λάθη της Βαλεντίνης έπαιξαν τον ρόλο τους (27 έναντι 20).

Κυρίαρχη η Σάβιλ στο πρώτο σετ
Στο πρώτο game του ματς η Βαλεντίνη πίεσε αρκετά την Σάβιλ που στο αβαντάζ κατάφερε να κάνει το 1-0 μετά από drop shot που δεν πρόλαβε να βγάλει άμυνα η Ελληνίδα.

Κλείσιμο
Η Σάβιλ χάρη στις άμυνές της από τα εξαιρετικά χτυπήματα της Ελληνίδας, βρήκε με κάποιον τρόπο το break, αλλά αμέσως απάντησε η Γραμματικοπούλου, με break που έκανε τελειώνοντας το τρίτο game στο σερβίς της αντιπάλου της.

Σε ένα συναρπαστικό game η Βαλεντίνη έσβησε 4 break point, αλλά η Σάβιλ με μία επιστροφή winner έκανε το 3-1 και σε εκείνο το σημείο ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της. Κράτησε εύκολα το σερβίς της και με break με 0 έφτασε στο 5-1 για να σερβίρει για το σετ. Και το κατάφερε μετά από δύο προσπάθειες, χάρη σε ένα καλό σερβίς και χαμένη επιστροφή της Γραμματικοπούλου.

Ασταμάτητη η Σάβιλ και στο δεύτερο σετ
Αφήνοντας στην άκρη το πρώτο σετ, η Γραμματικοπούλου άρχισε το δεύτερο με ένα love service game. Η Σάβιλ όμως όχι μόνο απάντησε, αλλά με μία επιστροφή winner έκανε το break και πήρε προβάδισμα 2-1.

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους μετά το 3-1 καθώς η Αυστραλή έκανε ένα ακόμη break μετά από τρεις προσπάθειες στο πέμπτο γκέιμ (4-1) και σέρβιρε κάνοντας εύκολα το 5-1.

Η Βαλεντίνη σέρβιρε για να μείνει στο ματς, βρέθηκε μπροστά με 40-0, η Σάβιλ το γύρισε και είχε match point, αλλά η Ελληνίδα το πάλεψε και μείωσε τελικά σε 5-2.

Η Σάβιλ σέρβιρε στη συνέχεια για το ματς και το έκλεισε εύκολα.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε

Δημοσκόπηση GPO: Αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης