Φαβορί για την Ατλέτικο ο Βαλβέρδε, εάν αποχωρήσει ο Σιμεόνε

Φαβορί για την Ατλέτικο ο Βαλβέρδε, εάν αποχωρήσει ο Σιμεόνε

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της Ατλέτικο, σε περίπτωση που ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο 

valverde_1
Οι «ροχιμπλάνκος» διανύουν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος και τα αποτελέσματα που έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα δεν είναι ικανοποιητικά, με αποκορύφωμα την ήττα από την τελευταία Λεβάντε (0-1), την περασμένη αγωνιστική.

Γι' αυτό κι έχουν αρχίσει οι... μουρμούρες για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για την επόμενη μέρα του στον πάγκο της Ατλέτικο. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Αργεντινού προπονητή, στην Ισπανία κάνουν λόγο για την απομάκρυνσή του από τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», οι ιθύνοντες της Ατλέτικο έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με άλλους προπονητές, σε περίπτωση που τελικά ο «Τσόλο» οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου, στο τέλος της σεζόν.



Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σε σοβαρό βαθμό είναι αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός των Εσπανιόλ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ολυμπιακού, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα παραμένει χωρίς ομάδα από τον Ιανουάριο του 2020 κι έπειτα που αποχώρησε από τoυς «μπλαουγκράνα» με τους οποίους κατέκτησε δυο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.

Κλείσιμο
Οπως αναφέρει όμως το ισπανικό δημοσίευμα, ο Βαλβέρδε δεν αποκλείεται να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους, σε περίπτωση που ο Ντιέγκο Σιμεόνε απολυθεί στο τέλος της σεζόν από την Ατλέτικο, με την οποία ωστόσο δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Βέβαια, εκτός από την περίπτωση του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού, στο τραπέζι υπάρχουν κι άλλα ονόματα για την αντικατάσταση του Σιμεόνε, όπως αυτά των Στέφανο Πιόλι και Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά και του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις Ελληνες μεταξύ των αγνοουμένων στο πλοίο στην Κέρκυρα

Νικόλ Κίντμαν: «Παγώνει» τους θαυμαστές της με το υπερβολικό φώτοσοπ

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σκληρά «παζάρια» από τους απαγωγείς για τα λύτρα - Τι ψάχνουν οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης