Νικόλ Κίντμαν: «Παγώνει» τους θαυμαστές της με το υπερβολικό φώτοσοπ

Νικόλ Κίντμαν: «Παγώνει» τους θαυμαστές της με το υπερβολικό φώτοσοπ

Έντονες οι αντιδράσεις στο Twitter για την Αυστραλή ηθοποιό που ποζάρει σαν... άλλη στο Vanity Fair- «Καμία 54χρονη δεν έχει τέτοιο σώμα, ούτε καν η Νικόλ Κίντμαν. Γιατί, συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό στα περιοδικά;», αναρωτιέται χρήστης

Nicole
Η Nικόλ Κίντμαν είναι φέτος υποψήφια για Οσκαρ (για πέμπτη φορά στην αξιοζήλευτη καριέρα της) και η Αυστραλή ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Vanity Fair» για το τεύχος «Hollywood Issue» όπου κάθε χρονιά παραδοσιακά παρουσιάζει τους υποψήφιους για Όσκαρ ηθοποιούς.

Η Νικόλ όπως έχει ανακοινωθεί διεκδικεί το βραβείο Όσκαρ Α΄ γυναικείου για την ερμηνεία της Λουσίλ Μπολ στην ταινία «Being the Ricardos» του Άαρον Σόρκιν.

Η ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο φορώντας δημιουργία του οίκου μόδας Miu Miu. Στην κεντρική φωτογραφία η Νικόλ φοράει μια μίνι φουστίτσα και αντίστοιχο τοπ.

Ωστόσο θαυμαστές της ηθοποιού «σοκάρονται» με την εικόνα της ηθοποιού και κατηγορούν το περιοδικό για ακραίο και υπερβολικό φώτοσοπ. Οι αντιδράσεις είναι έντονες καθώς χρήστες υποστηρίζουν πως είναι αδύνατον μια γυναίκα στα 54 της χρόνια να είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν στις φωτογραφίες.

«Καμία 54χρονη δεν έχει τέτοιο σώμα, ούτε καν η Νικόλ Κίντμαν. Γιατί, συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό στα περιοδικά;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά μία γυναίκα στο Twitter.

Δείτε τα tweets
Κλείσιμο
Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που συγκρίνουν τη φωτογραφία της Κίντμαν με το βίντεο που δημοσίευσε το περιοδικό στον λογαριασμό του στο Instagram, τονίζοντας ότι οι υπάρχουν μεγάλες διαφορές.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Έρευνα: Πενταπλάσια η πιθανότητα επαναλοίμωξης Covid-19 για τους ανεμβολίαστους


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αν μου ζητηθεί, θα πάω και σε ψυχίατρο για το Σύνδρομο Μινχάουζεν, λέει η μητέρα


And Just Like That: Αισιόδοξοι οι συντελεστές - «Μάλλον θα βγει και 2η σεζόν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης