Οι Μπακς ανακοίνωσαν και επίσημα τον ΝτεΜάρκους Κάζινς

Οι Μπακς ανακοίνωσαν και επίσημα τον ΝτεΜάρκους Κάζινς

Ο 31χρονος σέντερ ΝτεΜάρκους Κάζινς (2.08) είναι και με τη βούλα συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς

Cousins
Από την αγορά των ελεύθερων, στους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα έχει άλλη μία ευκαιρία στο ΝΒΑ, με τους Μπακς να ανακοινώνουν το επίσημο κομμάτι της συμφωνίας που είχε διαρρεύσει εδώ και μερικά 24ώρα.

Η προσθήκη του διαθέτει χαμηλό ρίσκο, αφού το συμβόλαιό του αναμένεται να είναι σε επίπεδο βετεράνου (κάπου στα 2.5 εκ. δολάρια), αλλά η παρουσία του μπορεί να είναι το «κομμάτι» που αναζητούν οι Μπακς για να επιχειρήσουν το σχέδιο «πρωτάθλημα back2back».



Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου η συμφωνία δεν είναι εγγυημένη και μόνο αν οι Μπακς δεν τον αποδεσμεύσουν, το συμβόλαιο των 737.768 δολαρίων (μετά τη φορολογία) θα ενεργοποιηθεί.

«Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και το μέγεθός του, η σκληράδα και η εμπειρία του θα μας βοηθήσει. Θα προσθέσει βάθος στις θέσεις των ψηλών και ανυπομονούμε να δουλέψει στο σύστημά μας», ήταν τα λόγια του general manager της ομάδας, Τζον Χορστ.


Κλείσιμο
Ο Κάζινς ήταν το Νο5 στο Draft του 2010 και τα χρόνια που πέρασε στο Σακραμέντο (2010-2017) και τη Νέα Ορλεάνη (2107-2018), πριν τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό του, τον τοποθετούσαν ανάμεσα στους κορυφαίους ψηλούς όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι.

Στο Μιλγουόκι θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 15.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης