Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Την βραδιά που πήραμε το Euro, ο Ρεχάγκελ ήπιε ένα ποτήρι κρασί και πήγε για ύπνο»

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Την βραδιά που πήραμε το Euro, ο Ρεχάγκελ ήπιε ένα ποτήρι κρασί και πήγε για ύπνο»

«Όταν επιστρέψαμε στην Ελλάδα, οι εορτασμοί ήταν μεγάλοι, αλλά ποτέ δεν τον είδα να χάνει τον έλεγχο, ήταν ήρεμος» δήλωσε στη «Marca» για τον αρχιτέκτονα του ελληνικού θριάμβου ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

oto-0
Με αφορμή την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας εναντίον της Ισπανίας το βράδυ της Πέμπτης (11/11, 21.45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, μίλησε στη «Marca».

Αφού αναφέρθηκε στη «γαλανόλευκη» του 2004 και στο γκολ κόντρα στη «φούρια ρόχα» το 2003, στα προκριματικά εκείνου του Euro, ο 47χρονος σήμερα Γιαννακόπουλος κλήθηκε να επιλέξει μια από τις πιο δυνατές του αναμνήσεις από τη συνύπαρξη του με τον Ότο Ρεχάγκελ.

Τότε, ανέφερε: «Είναι πολλές και καλές οι αναμνήσεις. Είναι κάποιος πολύ σημαντικός στη ζωή μου, ένας καθοδηγητής τώρα που είμαι προπονητής. Όταν κατακτήσαμε το Euro, φαντάσου τους πανηγυρισμούς μας στο ξενοδεοχείο. Εκείνη την ώρα, ο Ότο έφυγε, πήγε να κοιμηθεί, να ηρεμήσει. Τσούγκρισε μαζί μας με ένα ποτήρι κρασί, γιόρτασε, σηκώθηκε και έφυγε. Όταν επιστρέψαμε στην Ελλάδα, οι εορτασμοί ήταν μεγάλοι, αλλά ποτέ δεν τον είδα να χάνει τον έλεγχο, ήταν ήρεμος».

Ο Ότο Ρεχάγκελ καθοδήγησε την Εθνική μας ομάδα σε 106 αγώνες και είχε απολογισμό 53 νίκες, 23 ισοπαλίες και 30 ήττες. Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στις 5/9/2001 στην εκτός έδρας ήττα (5-1) από τη Φινλανδία και το τελευταίο του στις 22/6/2010, στην ήττα από την Αργεντινή.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης