Απογοητευμένος ο Φαν’τ Σχιπ: «Κυριαρχήσαμε, αλλά σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις»
Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε περήφανος για την εικόνα της Ελλάδας κόντρα στη Σουηδία, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα - «Θα μείνω μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου, ελπίζω και περισσότερο», δήλωσε ο Ολλανδός
Το ματς στη Σουηδία: Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είπαμε και στα αποδυτήρια στα παιδιά πως στο α' μέρος κυριαρχήσαμε όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις. Στο β' μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά με δικά μας λάθη και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δυστυχώς δεν επανήλθαμε. Είχε τελειώσει το ματς μετά από αυτό.
Το εάν το α' μέρος είναι οδηγός για την Εθνική: Ναι. Είμαι περήφανος για όσα έδειξε η ομάδα (για το α' μέρος). Περήφανος για απόψε. Κάναμε σπουδαία βήματα και έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα. Υπάρχουν νέα παιδιά και έχουν χρόνια μπροστά τους.
Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ τόνισε επίσης πως έχει συμβόλαιο και σκοπεύει να το τιμήσει, πως δεν αποχωρεί και πως δεν ξέρει τίποτα για το μέλλον του.
Αναλυτικά: «Έχω συμβόλαιο με την Εθνική, το οποίο τελειώνει, αλλά μέχρι τότε θα είμαι εδώ. Ελπίζω πως θα παραμείνω, όμως δεν εξαρτάται από μένα. Έχω ακούσει κι εγώ για το ενδιαφέρον της Τσίβας, απλά ανακυκλώνεται το όνομά μου, επειδή έχω θητεύσει στον πάγκο της. Είναι φήμες, δεν ξέρω κάτι περισσότερο».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.