Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα
Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός τουΠαναθηναϊκού έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος ώστε ο Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 30χρονος στόπερ γυμνάστηκε σήμερα (7/10) κανονικά και ναι μεν δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο ματς με τον Ιωνικό που ακολουθεί της διακοπής, ίσως τον δούμε στην αποστολή του «τριφυλλιού» για εκείνο με τον Αστέρα στην Τρίπολη (23/10).
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό το μεθεπόμενο Σάββατο.
Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές. Αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης στο αριστερό χέρι, ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κατοχή μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης