Μέσι: «Είναι τρελό αυτό που ζω στην Παρί, θέλω ένα ακόμη Champions League»

Μέσι: «Είναι τρελό αυτό που ζω στην Παρί, θέλω ένα ακόμη Champions League»

Ο Λιονέλ Μέσι δηλώνει «τρελαμένος» από τις εκδηλώσεις αγάπης των φίλων της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τονίζει πως ο μεγάλος του στόχος είναι να κατακτήσει το Champions League με τη νέα του ομάδα

lioparisii
Οι πρώτες ημέρες του Λιονέλ Μέσι στην Παρί κυλούν σε διαρκές κλίμα αποθέωσης και προσμονής για το ντεμπούτο του Αργεντινού μάγου, το οποίο όπως όλα δείχθουν θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου και το ματς κόντρα στη Ρεμς.

Μετά από 17 χρόνια, ο Λέο βιώνει για πρώτη φορά την αλλαγή σκηνικού στην καριέρα του και όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο «beIN Sports», όλα όσα αντικρίζει στη γαλλική πρωτεύουσα είναι μία... τρέλα.

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα μίλησε ειδικότερα και για τις φιλοδοξίες του στην Παρί, με πρώτη-πρώτη την κατάκτηση ενός ακόμη Champions League, του έκτου της καριέρας του και πρώτου μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, και δήλωσε επίσης ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά με τον Νεϊμάρ μετά την τετραετία τους στο «Καμπ Νόου».

Αναλυτικά όσα είπε για:

Τους στόχους του:

«Η Παρί είναι έτοιμη να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, τα τελευταία χρόνια έφτασε πολύ κοντά. Έχω τον ίδιο στόχο και την ίδια επιθυμία να κατακτήσω ξανά το Champions League, για ακόμη μία φορά. Ελπίζω να κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τον στόχο που θα σημάνει κάτι εντυπωσιακό για το κλαμπ, για εμένα προσωπικά και για τους φιλάθλους».

Την υποδοχή των φιλάθλων και τις πρώτες του ημέρες στην Παρί:

«Η αλήθεια είναι πως ήταν τρελό, εκπληκτικό αυτό που ζω. Από τη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, άνθρωποι έβγαιναν στους δρόμους χωρίς καν να ξέρουν ότι πρόκειται να έρθω στο Παρίσι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Στο αεροδρόμιο, στο νοσοκομείο, στο γήπεδο, παντού, εντυπωσιακά τα πάντα. Είναι η πρώτη μου εμπειρία έξω από τη Μπαρτσελόνα, μετά από τόσο καιρό και το να βιώνω κάτι τέτοιο είναι τρελό. Απολαμβάνω κάθε στιγμή κι ανυπομονώ να παίξω».

Για τον Νεϊμάρ:

«Θέλω πολύ να παίξω με τον Νεϊμάρ μετά από ένα διάστημα που ήμασταν μακριά. Θέλω πολύ να παίξω και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Πιστεύω πως η Παρί έχει μια τρομερή ομάδα, εντυπωσιακούς παίκτες και μεγάλη επιθυμία να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα, να ζούμε και να παλεύουμε όλοι μαζί για τους στόχους μας».

Για την επιλογή του Νο30:

«Το 30 ήταν ο πρώτος μου αριθμός στη Μπαρτσελόνα στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Μετά από τόσα χρόνια ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο, οπότε είναι καλό που ξεκινώ από την αρχή με το 30 στην πλάτη».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά στα Βίλια: Τεράστιο το πύρινο μέτωπο - Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική

Νίκος Χαρδαλιάς: Αναρρώνει μετά το καρδιακό επεισόδιο - Η ανάρτηση της συζύγου του

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φωτογραφίζεται ξανά τόπλες και διαψεύδει ότι είναι έγκυος ή ότι έκανε αυξητική στήθους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης