Ο Μπαράκ Ομπάμα γίνεται στρατηγικός συνεργάτης στο ΝΒΑ Africa

Ο Μπαράκ Ομπάμα γίνεται στρατηγικός συνεργάτης στο ΝΒΑ Africa

To ΝΒΑ Africa, ο βραχίονας του αμερικανικού πρωταθλήματος στην αφρικανική ήπειρο προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο και... βάζει στο παιχνίδι τον πρώην πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα

Barak_Obama
Το ΝΒΑ αποφάσισε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του NBA Africa και γι' αυτόν τον λόγο ήρθε σε συνεννόηση με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος γίνεται στρατηγικός συνεργάτης.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα πάρει ένα μικρό μερίδιο και θα βοηθήσει στην προώθηση των προσπαθειών κοινωνικής ευθύνης του πρωταθλήματος, σε ολόκληρη την ήπειρο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται προγράμματα και εταιρικές σχέσεις που υποστηρίζουν μεγαλύτερη ισότητα των φύλων και προσπάθεια για οικονομική ένταξη.



Ο Ομπάμα φέρεται να σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το μερίδιο του για την χρηματοδότηση προγραμμάτων νεολαίας και ηγεσίας του ιδρύματος που έχει ο ίδιος στην Αφρική.

Το ΝΒΑ Africa συστάθηκε το 2019 και προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που έγιναν μεγαλύτερα με την πανδημία, ενώ μέσα στα ονόματα που βοηθούν σε όλο αυτό είναι ο Γκραντ Χιλ, ο Μουτόμπο, ο Νοά και τώρα και ο Ομπάμα.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης