Τους 300 εκατομμύρια followers στο Instagram έφτασε ο Κριστιάνο, ενώ βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για το Euro 2020.
Ο σταρ της Γιουβέντους και της ομάδας του Φερνάντο Σάντος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης (σ.σ μοναδικός που έχει αγωνιστεί σε 5 Euro) στο 3-0 της χώρας του επί της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα των Πορτογάλων και λίγα 24ωρα αργότερα κατέκτησε ακόμη μία διαδικτυακή κορυφή η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών ή ευρύτερα των αθλητών, αλλά αφορά όλα τα φυσικά πρόσωπα!
Όλα αυτά στον απόηχο και της κίνησής του να απομακρύνει από μπροστά του τα δύο μπουκάλια της Coca-Cola και να προτρέψει τον πλανήτη «να πίνει νερό».
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης ήταν αυτή που μας πέρασε για το efood αλλά και χρονιά αποκρυστάλλωσης καταναλωτικών τάσεων που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πώς διαμορφώνεται η αγορά και οι οποίες θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»