Euro 2020: Η Coca Cola χάνει με 2-1 στο ημίχρονο!

Ρονάλντο και Λοκατέλι αποφάσισαν ότι το διάσημο αναψυκτικό δεν πάει με όλα και το απομάκρυναν ενώ ο προπονητής της Ρωσίας Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ το ήπιε

cr7_coca_cola
Χρειάστηκε μια απλή κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για να «αποκαθηλώσει» τρόπο τινά για λίγο το πιο διάσημο αναψυκτικό του κόσμου και να βυθίσει την μετοχή του, αλλά το ιδιότυπο αυτό ντέρμπι όπως όλα δείχνουν μόλις ξεκίνησε στο φετινό Euro.
Την στιγμή που ο Πορτογάλος διεθνής «εξαφάνισε» από μπροστά του τα δύο μπουκάλια της Coca Cola ώστε να μην φαίνονται καθόλου, σήμανε η αρχή ενός διαφορετικού ματς με ουκ ολίγες παρενέργειες.

Μετά τον CR7 ακολούθησε ο Ιταλός διεθνής Μάνουελ Λοκατέλι που επίσης απομάκρυνε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου τα μπουκάλια του πιο αναγνωρίσιμου αναψυκτικού στον πλανήτη, γράφοντας το 2-0 που κράτησε τελικά για λίγο, αφού είχαμε απάντηση. Φρόντισε γι' αυτήν ο προπονητής της Εθνικής Ρωσίας Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, που εν αντιθέσει με τους δύο ποδοσφαιριστές, επέλεξε να ανοίξει ένα μπουκάλι Coca Cola μειώνοντας το σκορ σε 2-1!



Κίνηση που θύμισε σε κάποιους την παράνοια που υπήρχε στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, όπου ένα μπουκάλι του συγκεκριμένου αναψυκτικού πουλιόταν χρυσάφι στην μαύρη αγορά. Η εισαγωγή του πιο διάσημου αναψυκτικού της Δύσης και του κόσμου δεν επιτρεπόταν παρά μόνο στις πρεσβείες των χωρών της Δύσης, κάτι που τελείωσε με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Κλείσιμο
Δεκαετίες μετά ο κολοσσός της Coca Cola που δεν έχει χωνέψει ακόμη τις απώλειες των τεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων από την κίνηση του Ρονάλντο, διέρρευσε μέσω της Daily Mail μια πολύ ήπια απάντηση η οποία ήταν η αναμενόμενη.



Οι προτιμήσεις και ο Κριστιάνο Τζούνιορ

Σύμφωνα με αυτή ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις σε ότι αφορά τα αναψυκτικά συμπληρώνοντας ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες στις γεύσεις. Το μόνο σίγουρο στην υπόθεση είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι η απομάκρυνση μερικών μπουκαλιών αναψυκτικού θα προκαλούσε μια τέτοια θύελλα στο Euro 2020, η οποία μπορεί να συνεχιστεί.

Η κίνηση του Κριστιάνο σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προήλθε και από την αντίθεσή του στο να απολαμβάνει ο γιος του Κριστιάνο τζούνιορ το διάσημο αναψυκτικό, αφού του αρέσει πολύ. Γι' αυτό άλλωστε σήκωσε ένα μπουκάλι με νερό λέγοντας «aqua» αγνοώντας πιθανότατα ότι εκείνη την στιγμή τα έβαζε με έναν κολοσσό που είναι εδώ και δεκαετίες leader στην αγορά των αναψυκτικών, αφήνοντας όλους τους άλλους πίσω.



Έδειξε ξεκάθαρα ότι παραμένει ένας πολύ μεγάλος σταρ και ένα brand name από τα πλέον υπολογίσιμα στο κόσμο, παρά το γεγονός ότι είναι πλέον τριάντα έξι ετών. Μαζί του λίγα 24ωρα μετά τάχθηκε και ο διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής Μάνουελ Λοκατέλι που προσερχόμενος στην συνέντευξη τύπου απομάκρυνε τα δύο μπουκάλια του πιο γνωστού αναψυκτικού στην υφήλιο, συνεχίζοντας κατά κάποιο τρόπο αυτό που ξεκίνησε ο Ρονάλντο.

Μένει να φανεί να θα υπάρξουν νέα επεισόδια σε αυτό το σήριαλ αργά ή γρήγορα, αν και κάποιοι προεξοφλούν ότι σίγουρα θα έχουμε, αν στην επόμενη συνέντευξη τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας δώσει το παρόν ο Κριστιάνο. Η διοργάνωση επέλεξε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά, όταν τα διεθνή media ζήτησαν μια τοποθέτηση και ένας εκπρόσωπος τύπου είπε ότι στους παίκτες προσφέρεται νερό ενώ δίπλα υπάρχουν δύο μπουκάλια, μια κανονική Coca Cola και μια zero, που δεν περιέχει ζάχαρη.




Ειδήσεις σήμερα 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς το κινητό και το smartwatch «έδειξαν» τον δολοφόνο της Καρολάιν

Μεσημεριανές βροχές σήμερα στα ηπειρωτικά - Δείτε τον καιρό του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος

Με Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές για τα Γενικά Λύκεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης