Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στην Εθνική και θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό, με την FIBA να φτιάχνει ένα ξεχωριστό βίντεο για εκείνον
Η Εθνική μας θα παραταχθεί στο Προολυμπιακότου Καναδά, έχοντας στις τάξεις τον Βασίλη Σπανούλη που θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Επίσημης Αγαπημένης μετά από 6 χρόνια.
Η FIBA δεν γινόταν να ξεχάσει τον Kill Bill και το έκανε λίγο μετά την φωτογραφία που ανέβασε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ έφτιαξε ένα video με τα καλύτερα του Σπανούλη από τον ιστορικό ημιτελικό κόντρα στην Team USA το 2006 και τη νίκη της Ελλάδας.
Σε εκείνο το ματς ο V-Span είχε... διαλύσει τους Αμερικανούς και μεταξύ άλλων τους ΛεΜπρόν, Καρμέλο, Πολ και Ουέιντ, πετυχαίνοντας 22 πόντους με 6/10 σουτ και 7/9 βολές.
Ο Σπανούλης μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες που θα παλέψουν στο Προολυμπιακό, ονειρεύονται τους Ολυμπιακούς του Τόκιο για να επιστρέψει η χώρα μας, μετά την συμμετοχή της στο Πεκίνο το 2008.
Δείτε τι ανέβασε η FIBA για τον σπουδαίο Kill Bill!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.