ΠΑΟΚ: Οι υποψήφιοι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

ΠΑΟΚ: Οι υποψήφιοι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει την τελική απόφαση για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Όλαφ Ρέμπε στην κενή θέση του αθλητικού διευθυντή - Ο ρόλος του Ραζβάν Λουτσέσκου

paok_panigirikiii
Από τον περασμένο Μάρτιο όταν ο Όλαφ Ρέμπε υπέβαλλε στη διοίκηση την παραίτησή του για να επιστρέψει στην πατρίδα του και ξεκινήσει την συνεργασία του με τη Νυρεμβέργη, η καρέκλα του αθλητικού διευθυντή στα γραφεία της Μικράς Ασίας παραμένει κενή.

Ο ΠΑΟΚ έθεσε ως βασική προτεραιότητα να κλείσει γρήγορα το θέμα του προπονητή, η συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώθηκε, την ίδια ώρα που το ζήτημα του (νέου) αθλητικού διευθυντή, παραμένει μια εκκρεμότητα στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε πραγματοποιήσει κάποιες επαφές με υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση, ο Ρώσος Ιγκόρ Κορνέεφ έμοιαζε να είναι πολύ κοντά στη συμφωνία, ωστόσο μόλις την Τετάρτη (26/5) ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε εντολή στα στελέχη της ομάδας να «τρέξουν» το συγκεκριμένο θέμα.

Το προηγούμενο διάστημα εξετάστηκαν περιπτώσεις, όπως αυτή του Ιταλού Ντομένικο Τέτι, αλλά και του Γερμανού Γιοχάνες Σπορς, ο οποίος εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην ολλανδική Φιτέσε, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ σε Χοφενχάιμ, Λειψία και Αμβούργο.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου και του τιμ του, προφανώς, καλύπτει πολλές θέσεις στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί και δε θέλει να είναι εκείνος που θα επιφορτιστεί με τις επαφές και συζητήσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και τον σχεδιασμό της ομάδας.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ανακοίνωσε τον Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Οι Αντετοκούνμπο είναι Fast & Furious! (+video)

Τέλος ο Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ - Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης