Στην τελική ευθεία είναι το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με την περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να «παίζει», αλλά να μην είναι η μοναδική που εξετάζει η διοίκηση.
Εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν άμεσα στον Παναθηναϊκό σχετικά με το θέμα του προπονητή, ύστερα από την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι ενόψει της επόμενης σεζόν.
Από χθες ο Τάσος Νικολογιάννης είχε αναφέρει στον bwinΣΠΟΡ FM πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «έχει προταθεί, και έχει υπάρξει μια επαφή, διερευνητική, μαζί του. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει. Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται».
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στην υπόθεση του Σέρβου τεχνικού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για άλλον έναν υποψήφιο για τον «πράσινο» πάγκο.
Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει τις σχετικές επαφές και αναμένεται η τελική του απόφαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν γραφτεί και απασχολούν. Ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να είναι το μοναδικό όνομα που έχει γραφτεί και απασχολεί αυτή τη στιγμή για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».
Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κύπρο υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ, καθώς στη Μεγαλόνησο λένε πως είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και μπορεί να φτιάξει ψυχολογικά τις ομάδες του.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!