Φουλάρει για προπονητή η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για Τσιγκρίνσκι

Φουλάρει για προπονητή η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή, ενώ ο ατζέντης του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ήρθε με πρόθεση να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

tsigrinski
Μια πολύ κακή περίοδος έλαβε κι επίσημα τέλος για την ΑΕΚ χθες, με την ισοπαλία απέναντι στον Άρη (0-0). Από σήμερα τίθεται και με τη… βούλα το σχέδιο ενίσχυσης της ομάδας, προκειμένου να μην επαναληφθεί ο φετινός εφιάλτης.

Το πρώτο από τα θέματα που πρέπει να και θα ξεκαθαρίσει είναι αυτό του προπονητή. Οι πιθανότητες παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ είναι ελάχιστες, αφού δεδομένα η «Ένωση» εδώ και αρκετές εβδομάδες αναζητεί τον επόμενο προπονητή της. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχει μεν συμβόλαιο, αλλά με μια μικρή αποζημίωση θα αποχωρήσει σαν φίλος, εκτός κι αν υπάρξει μια απρόοπτη ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να επιλέξει έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, που θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα και γι’ αυτό έχει αποφασιστεί να διατεθεί ίσως και το μεγαλύτερο συμβόλαιο του συλλόγου στο νέο τεχνικό και τους συνεργάτες του. Στόχος είναι το θέμα προπονητή να κλείσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να «τρέξει» και ο υπόλοιπος σχεδιασμός παρότι κάποιες υποθέσεις (όπως του Νταμιάν Ντα Σίλβα) θα προχωρήσουν χωρίς απαραίτητα να έχει προσληφθεί προπονητής.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται ο ατζέντης του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αλεξάντρ Πάνκοφ. Χθες παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ το ματς με τον Άρη και ίσως και σήμερα θα έχει επαφές με τη διοίκηση για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του πελάτη του. Η ΑΕΚ δεδομένα θέλει να αξιοποιήσει τον Ουκρανό στόπερ σε άλλο πόστο όταν σταματήσει την καριέρα του, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Εξάλλου, την Τρίτη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ. Ίσως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ να είναι σε θέση να κάνει και κάποιες ανακοινώσεις.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης