Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι υπολογίζει και Βέλεθ ενόψει Ολυμπιακού
Ο Ισπανός στόπερ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού και θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι -Την Τετάρτη επιστρέφει ο Γιουνούς Σανκαρέ στο κανονικό πρόγραμμα
Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του Ολυμπιακού. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Φραν Βέλεθνα βγάζει το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός στόπερ θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι.
Από κει και πέρα, ο Γιουνούς Σανκαρέ αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Τετάρτης και να μετρήσει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
Όσοι έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθως έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Την Τετάρτη το πρωί θα προπονηθούν όσοι έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το απόγευμα.
Κατά τα λοιπά οι Διούδης, Μαουρίσιο, Σένκεφελντ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μπεκ ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έχει άδεια.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.