Το μήνυμα Λευτέρη Αυγενάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού

Το μήνυμα Λευτέρη Αυγενάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού

Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

aygenakis
«Το «ευ αγωνίζεσθαι», η θεμελιώδης Αρχή του αθλητισμού, ας μας συντροφεύει σε όλες τις δράσεις της καθημερινότητας μας μαζί με τη συνεχή προσπάθεια και τον σεβασμό σε κάθε διπλανό μας», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα, #April6, στην Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στον πλανήτη, υψώνουνε #WhiteCard! Τονίζουμε τη δύναμη του Αθλητισμού να ενώσει τους λαούς, να υπερκεράσει πάσης φύσεως διαφορές, να λειτουργήσει ως παγκόσμια γλώσσα ενότητας, συμφιλίωσης και ανάδειξης των Αξιών του! Το «ευ αγωνίζεσθαι», η θεμελιώδης Αρχή του αθλητισμού, ας μας συντροφεύει σε όλες τις δράσεις της καθημερινότητας μας μαζί με τη συνεχή προσπάθεια και τον σεβασμό σε κάθε διπλανό μας.

Όπως κάθε χρόνο, όπως κάθε μέρα, η αθλητική οικογένεια στέλνει τα ισχυρά της, πανανθρώπινα μηνύματα σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης. Ειρήνη, Αλληλεγγύη, Ανάπτυξη, μακριά και πέρα από οποιαδήποτε διάκριση!»

Δείτε την ανάρτηση:

🕊️ Σήμερα, #April6, στην Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στον πλανήτη, υψώνουνε #WhiteCard!...

Δημοσιεύτηκε από Λευτέρης Αυγενάκης στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021
Ειδήσεις σήμερα: 

To Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξειδικεύει τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τους S-400

Τι απαντά ο Πολάκης στον Τσίπρα μετά το «άδειασμα» για τους «δοσίλογους» της ΝΔ

Στα φαρμακεία τα self test - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης