Ο Μάνταλος ανέλαβε την ευθύνη για την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο

Ο Μάνταλος ανέλαβε την ευθύνη για την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο

Ο Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο και αναζήτησε ευθύνες, με τον Μάνταλο να του λέει πως οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ τους έδωσαν το οκ να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο

5276574
Ο διασυρμός της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και η εικόνα των παικτών της δεν ήταν τα μόνα που εξόργισαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Θυμίζουμε, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» πήγε νωρίτερα στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή και μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα στους «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές. Ένα ακόμη συμβάν, ωστόσο, που τον έβγαλε από τα ρούχα του ήταν και η είσοδος των εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών της Original στο γήπεδο, οι οποίοι «τα έχωσαν» στους παίκτες και τους ζήτησαν να βγάλουν τις φανέλες.

Ο Μελισσανίδης, λοιπόν, ήταν έξαλλος και με αυτό το θέμα από χθες το βράδυ, σχετικά με το πώς μπήκαν οι δύο οπαδοί εντός αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας μιλούσε με όλους όσοι μπορεί να είχαν σχέση με το περιστατικό και με όλους τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ, για να καταλήξει στο ποιος ή ποιοι ευθύνονται για αυτό.

Είναι ένα θέμα στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς και στην ομιλία του στους παίκτες στο ξενοδοχείο, χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ» αυτό που συνέβη και απαράδεκτο το να μην μπορούν οι παίκτες να μπουν κανονικά στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, ανεξάρτητα από τι συνέβη στο γήπεδο νωρίτερα… «Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν», έλεγε χαρακτηριστικά.

Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, την ευθύνη ανέλαβε ο Πέτρος Μάνταλος, που είπε στον Μελισσανίδη ότι όταν τους φώναζαν από πάνω οι οπαδοί «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο», οι ίδιοι έδωσαν το ΟΚ να κατέβουν ένας-δύο, προφανώς για να αποφορτιστεί η κατάσταση και μετά να πάνε στα αποδυτήρια.
«Αυτό δεν έπρεπε να γίνει», απάντησε ο Μελισσανίδης, επιμένοντας ότι ήταν πολύ κακό για την ΑΕΚ.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιo παγκόσμιο ρεκόρ του Πελέ «απειλεί» να σπάσει σήμερα ο Μέσι

Τσέλσι: «Γαλλικά» στην προπόνηση μετά τη συντριβή από τη Γουέστ Μπρομ

Άνω-κάτω η ΑΕΚ: Φήμες για «πύρινη» ομιλία Ανσαριφάρντ κατά Χιμένεθ - «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω» λέει ο Μπακάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης