Ολυμπιακός: Με 23 παίκτες και χωρίς τον Μπα η αποστολή κόντρα στον Άρη
Χωρίς τον Ουσεϊνού Μπα που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον τραυματία Παπαδόπουλο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Άρη την Κυριακή
Την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στο Καραϊσκάκης έκανε γνωστή ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θα έχει μαζί του αρχικά 23 παίκτες και μετά θα κόψει τρεις για την τελική 20άδα. Εκτός είναι σίγουρα ο Μπα που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παπαδόπουλος. Στον αντίποδα επιστρέφουν σε σχέση με την αναμέτρηση με τους «πράσινους» οι Ντρέγκερ και Μπρούμα.
Αναλυτικά οι Πειραιώτες αναφέρουν σχετικά με την προπόνηση και την αποστολή: «Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30, novasports1HD) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.