«Φρέσκος» Ολυμπιακός με ΠΑΣ (15:00, Novasports 1)

«Φρέσκος» Ολυμπιακός με ΠΑΣ (15:00, Novasports 1)

Το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είναι η μοναδική ομάδα που τον δυσκόλεψε φέτος στην Ελλάδα, θέλει να ξεπεράσει σήμερα ο Ολυμπιακός.

082944
Με στόχο να διατηρήσει ή να μεγαλώσει τη διαφορά από τους διώκτες του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1).

Οι Ηπειρώτες είναι η μοναδική ομάδα από την επαρχία που δυσκόλεψε τους Πειραιώτες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με το 1-1 στους «Ζωσιμάδες».

Ο Πέντρο Μαρτίνς εκείνο που έχει τονίσει στους παίκτες του να μην επαναπαυτούν από τη διαφορά των 9 βαθμών από ΑΕΚ, Άρη και των 10 από τον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, με στόχο την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι στην Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον, δίνοντας ανάσες σε ορισμένους παίκτες και δίνοντας νέες ευκαιρίες σε άλλους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.


Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ και Χολέμπας. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Βαλμπουενά πιο μπροστά. Στα πλάγια της επίθεσης θα παίξουν ο Μπρούμα και ο Μασούρας, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Εμβιλά, Πέπε, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης και Χασάν. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μπα και ο Ραντζέλοβιτς που είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης