Πολύ άσχημη είδηση από την Κωνσταντινούπολη. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί γιορτάζοντας στο σπίτι του την αλλαγή του χρόνου χρησιμοποίησε κάποια βεγγαλικά, ωστόσο ένα από αυτά έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα μάτια και στο χέρι.
Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, που ως το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η ζωή του δεν απειλείται, αλλά υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή του τουλάχιστον από το ένα μάτι.
«Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και έχει τις αισθήσεις του. Ήδη του έγινε μια επέμβαση στα μάτια και η κατάστασή του παρακολουθείται», ανέφερε δημοσιογράφος του καναλιού της Γαλατάσαραϊ.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.